Bedrijf

Cinco is gevestigd tussen de mooie groene weilanden en bossen van Drenthe in het plaatsje Havelte. Cinco is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en stoffen meubelen. En “tevredenheid” staat hierbij centraal.  Tevredenheid van klanten, medewerkers, leveranciers en partners.  De slogan: “De Grondigste Reiniging en Uw Tevredenheid..Anders Gratis” is niet zomaar een loze advertentiekreet. Deze kreet leeft door de hele organisatie. Hoe zorgen wij ervoor dat wij zoveel tevreden klanten hebben? Dit doen we door afspraken na te komen en altijd proberen iets extra’s te doen.

Cinco komt graag in kantoren, hotels, winkels en bij de mensen thuis om tapijt en meubels te reinigen.

Cinco is in 1987 opgericht met als doel het verbeteren van het binnenklimaat in hotels, bedrijven, winkels en particulieren door het reinigen en onderhouden van tapijt en meubels.

Ondanks de vele jaren ervaring is Cinco een bedrijf dat bij de tijd blijft. Door gebruik te maken en het testen van nieuwe reinigingstechnieken zijn we steeds in staat om tot betere resultaten te komen in minder tijd. Als één van de oudste leden van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging wordt onze kwaliteit elk jaar getest.

De ontwikkelingen in de  informatie technologie maken het mogelijk om efficiënter te communiceren met klanten, leveranciers, partners en medewerkers waardoor doorlooptijd en efficiëntie steeds verbeterd worden.

Niet Tevreden Met Cinco?

Ondanks al onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Cinco. Laat ons weten als u ontevreden bent. Wij zorgen ervoor dat de juiste Cinco medewerker hiermee aan de slag gaat en wij laten binnen 5 dagen weten wat we eraan gaan doen. Zo nemen we hopelijk niet alleen uw ontevredenheid weg, maar verbeteren we tegelijkertijd onze dienstverlening.

Werken Bij Cinco?

Cinco is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil jij ons team komen versterken en ons helpen met het bereiken van onze doelstellingen? Stuur dan een email naar Willem op  personeel@cincocleaning.com

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment