“Dat Klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zovaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug! Dat vinden wij bij Cinco Cleaning wel zo eerlijk.”

Direct Offerte Aanvragen

Binnen 30 minuten antwoord*


* Op Maandag tot Vrijdag tussen 9.00 en 17.00

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en textiel. Vraag hierboven snel een offerte aan!

Cinco Cleaning reinigt sinds 1987 tapijt en meubels voor bedrijven en particulieren in heel Zwolle en omgeving.

INTERNET AANBIEDING:

Effectieve vlekverwijderaar ook voor uw kleding. Gratis voor nieuwe klanten. Inclusief levenslang gratis bijvullen.

 1. 10% Internet Kassa Korting – Ontvang direct 10% korting als u hiernaast een offerte aanvraagt!
 2. Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)
 3. Op? Tijdelijk GRATIS Levenslang Vervangen  (WAARDE € 150,-)
 4. Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!
 5. Vloerkleden GRATIS halen en brengen

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting waarborg Tapijt- en meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.
 • Garantie waarborg fonds.
 • Cinco’s eigen 100% tevredenheid garantie.

Wilt u dat er eerst een expert vrijblijvend komt kijken?

Boek een GRATIS Tapijt- of Meubelinspectie!

Tijdens een Tapijt- Meubelinspectie komt er een expert bij u langs op een samen afgesproken tijd. Hij kijkt uw tapijt en meubels na op alle vlekken en zal u vertellen of ze verwijderd kunnen worden. Dit kunnen bijvoorbeeld vlekken van huisdieren of andere lastig te verwijderen vlekken zijn. De expert zal ook het algemene vervuilingniveau vaststellen en een onderhoudsverslag voor u samenstellen. Aan het einde van de tapijtinspectie ontvangt u geheel vrijblijvend een GRATIS fles professionele vlekverwijderaar.

Vink hiernaast Tapijtinspectie aan en klik op “Volgende”.

 7 Redenen om voor Cinco Tapijt- en Meubelreiniging  te kiezen

 1. Bij ons krijgt u een afspraak met een exacte tijd! Wij maken afspraken voor exacte tijden in een 1 uur tijdsframe. Van ons zult u nooit horen: “Wij komen ongeveer  tussen lunch en 5 uur s’avonds! En als we ooit te laat komen bellen we  u van tevoren op om het u te laten weten.
 2. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.
 3. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.
 4. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug, en wij zijn 24uur per dag bereikbaar .
 5. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat al 23 jaar en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.
 6. Uw tapijt zal er nooit meer vies uitzien. Vraag naar ons voordelige onderhoudsprogramma zodat uw tapijt altijd schoon is. 
 7. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn geven wij u uw geld terug. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Vraag hiernaast uw GRATIS offerte aan of bel direct met 038-8080116